Over ons

samenlevingscontract.nl is het platform over samen leven voorzien van alle ins en outs om het juridisch en financieel zo goed mogelijk geregeld te hebben.

Je wilt immers dat de liefde zegeviert en dat je zorgeloos samen het leven kunt delen. Dat kan mits de basis daaronder goed is georganiseerd. Als je heldere afspraken met elkaar maakt, die niets aan het toeval overlaten. Dat geeft rust. Afspraken worden vastgelegd bij de notaris, afgestemd op ieders persoonlijke situatie. Dit platform biedt alle mogelijke informatie over de contracten ofwel afspraken die mogelijk zijn en hoe daarmee om te gaan.

Sunset

Samenlevingscontract nodig?

Willen jullie een samenlevingscontract op laten stellen en wil je weten wat de kosten zijn in jouw gemeentje? Laat dan je gegevens achter en wij zoeken het voor je uit.

Meer weten over een samenlevingscontract?

Willen jullie graag meer weten over het op laten stellen van een samenlevingscontract? Wij brengen je graag in contact met een specialist. Laat je gegevens achter en hij of zij neemt persoonlijk contact met je op.

Businessman coffee

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoor spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.