Altijd aangename temperaturen met de mobiele airco 12000 BTU

Een nieuwe stap in je leven die wordt bepaald door het aangaan van een samenlevingscontract met je geliefde, dat is een bijzonder moment. Dat kan samengaan met de koop van een nieuwe huis voor jullie samen. In ieder geval willen jullie van deze nieuwe stap een bijzondere gelegenheid maken en in huis zorgen voor een optimaal thuisgevoel. Dat betekent niet alleen een mooie inrichting die bij beide smaken liggen, maar ook goed apparatuur dat het huishouden vergemakkelijkt. Vergeet dan niet om een nieuwe mobiele airco 12000 BTU in huis te halen, want een aangenaam temperatuur in huis draagt bij aan comfort. Lees in deze blog waarom een mobiele airco 12000 BTU onmisbaar is in jullie nieuwe woning.

De mobiele airco 12000 BTU, niet voor niets mobiel

In je nieuwe huis hebben jullie ontdekt dat de warmte tijdens hete zomerdagen moeilijk buiten blijft. De warmte dringt zich naar binnen en dit zorgt voor hoge temperaturen in huis. Gelukkig is dat gemakkelijk op te lossen door een mobiele airco 12000 BTU aan te schaffen. Je hoeft niet uitgebreid een airco te laten installeren, want dit koelsysteem op wielen doet niet onder voor grote installaties. Bovendien is de mobiele airco 12000 BTU eenvoudig te verplaatsen en neem je mee naar iedere ruimte in huis. Of je nu boven aan het werk bent of in de woonkamer een boekje leest, je kunt de mobiele airco zo naast je neerzetten. En heb je die niet nodig, omdat de buitentemperatuur goed is, dan berg je de mobiele airco 12000 BTU gewoonweg op in de kelder.

Het koelvermogen van de mobiele airco

Houd je ervan om samen me je partner in de buitenlucht te genieten tijdens de warme zomerdagen? Een middagje aan het water of een drankje op het terras doe je het liefst met je geliefde. En na afloop komen jullie thuis in een aangenaam huis met heerlijk gekoelde temperaturen dankzij de mobiele airco.

De mobiele airco 12000 BTU zorgt ervoor dat je de warmte temperaturen buiten de deur houdt en niet hoeft weg te smelten terwijl je binnen zit. De BTU (Brithish Thermal Unit) bepaalt het vermogen dat de mobiele airco heeft om de ruimte te verkoelen. Dit bereken je door de grootte van de ruimte te meten. Per kubieke meter heeft een mobiele airco ongeveer 100 tot 135 BTU nodig. Je kunt dus eenvoudig bepalen of de mobiele airco 12000 BTU efficiënt is voor de ruimte die jij wilt verkoelen. Is je ruimte kleiner, dan kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een mobiele airco 9000 BTU.

Bestel nu de mobiele airco 12000 BTU voor verkoeling in huis

Staat de mobiele airco 12000 BTU al op de inboedellijst voor jullie nieuwe huis? Bepaal op mobiele airco welk koelvermogen het meest efficiënt is en bestel de mobiele airco 1200 BTU of een andere geschikte uitvoering. Dan kunnen jij en je partner lekker ontspannen in jullie nieuwe huis.

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoor spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.