Een samenlevingscontract samen betekent niet dat je vrouw minder sexy mag zijn

Een samenlevingscontract betekent dat je voor altijd wilt samen zijn. Als partners wil je voor elkaar sexy blijven. Je wilt altijd trots zijn op de ander. Niet alleen moet je allebei netjes gekleed zijn. Maar de lingerie van de vrouw moet voor de man ook bijzonder zijn. Het zal in ieder geval het vuur laten aanwakkeren. Een man ziet een vrouw altijd graag in mooie lingerie. Nu kunnen jullie het samen uitzoeken.

Een sexy Balconette bh voor je partner

De Balconette bh is perfect voor vrouwen die een laag decolleté willen. Heb je dan ook nog een wijde hals dan zal de Balconette bh er indrukwekkend uitzien. Je partner zal zeker naar jou blijven kijken wanneer je de Balconette bh gaat dragen. De Balconette bh is zo gemaakt dat de cups aan de bovenzijde iets lager zijn uitgesneden. De bovenkant van de borsten zijn dan onbedekt.

De schouderbandjes van de Balconette zijn verder uit elkaar geplaatst zodat ze niet dicht bij de hals liggen maar meer naar de schoudertoppen toe. Je zult door de Balconette je vrouwelijker voelen. Je zult eleganter voor de dag komen met de Balconette bh. De Balconette is uiterst geschikt bij laag uitgesneden jurkjes, tops en shirts. 

Een Shock absorber sport bh voor het sporten

Als koppel zul je samen waarschijnlijk ook gaan sporten. Een stevige bh is dan wel een must. Een shock absorber bh kan ervoor zorgen dat de borsten goed beschermd zijn tegen schokken tijdens het bewegen. Als de borsten te veel op en neer gaan kan dit klachten opleveren. Een shock absorber sport bh is gemaakt van sneldrogend materiaal en pluizen niet. 

Het dragen van de juiste sport bh is belangrijk. Met een shock absorber sport bh zul je extra ondersteuning hebben voor je borsten. De shock absorber sport bh reduceert de bewegingen wanneer je aan het sporten bent. De shock absorber bh is verkrijgbaar in alle cupmaten. Er zijn diverse modellen en het assortiment is groot. De shock absorber biedt je partner alle comfort die nodig is bij het sporten.

Hoe bereken je de juiste cupmaat bij je vrouw?

Voor vrouwen is het soms lastig om de juiste cupmaat te weten. Als partner zou je haar kunnen helpen deze op te meten. Het gaat vrij eenvoudig en het beste kun je dat een paar keer doen om te kijken of dezelfde maat dan weer komt. 

De borsten hebben voldoende steun nodig. Daarom is het belangrijk de juiste bh maat te weten. Zou je de verkeerde maat hebben dan kun je last krijgen van borsten die pijnlijk aanvoelen. Pijn in de nek en rugklachten kunnen ook voorkomen wanneer je de verkeerde maat hebt. Een goede bh is belangrijk voor de gezondheid.

Het beste kun je de cupmaat iedere 6 maanden opnieuw meten. Dat komt omdat een cupmaat in je leven vaker kan veranderen. Dat kan komen door een zwangerschap of overgang bijvoorbeeld maar ook wanneer je afvalt of iets bijkomt. Een cupmaat berekenen gaat eenvoudig en je kunt het samen doen. Het zal zeker helpen omdat je vrouw geen spiegel nodig heeft en het gaat gemakkelijker wanneer jij het meetlint strak houdt. 

Je plaats eerst het meetlint rond je bovenlichaam. Het meetlint moet vlak onder de borsten zitten. Je houdt het lint strak. Nu kun je het cijfer noteren in centimeters. Je hebt nu de borstonderwijdte gemeten. Nu meet je de borstbovenwijdte. Ter hoogte van de tepels plaats je het meetlint en meet je de omvang. Het meetlint niet te strak houden. Nu weet je de centimeters van de omtrek.

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoor spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.