Unieke vloer voor jullie nieuwe huis

Gefeliciteerd! Eindelijk ga je samenwonen. Maar nu moet je samen met je partner zoeken naar een nieuwe vloer. Een betonvloer kan daarbij uitkomst bieden. Dit type vloer geeft elke ruimte een unieke uitstraling en is zeer gemakkelijk te onderhouden. Met een nieuwe vloer in je interieur ben je voor de komende jaren voorzien van extra warmte en sfeer in jullie huis.

Naast een betonvloer zijn er meer soorten vloeren. Dus er is genoeg keuze! In dit artikel staan de verschillende soorten vloeren opgesomd. Bij elke vloer wordt ingegaan op de kenmerken.

Geen vuil en stof met een betonvloer

Een betonlook vloer biedt in het dagelijks gebruik enorm veel gemak. Dat komt namelijk doordat de vloer volledig naadloos wordt gelegd en vlak is. Hierdoor is het heel eenvoudig om het oppervlak schoon te maken. Bovendien biedt een betonlook vloer het voordeel dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zal hechten, wat de schoonmaak uiteraard nog gemakkelijker maakt. De vloeren zijn slijtvast en bieden altijd meerdere voordelen. Deze vloeren zijn naadloos, snel te belasten, slijtvast, vloeistofdicht, veilig, stofvrij, gebruiksvriendelijk en in vele kleuren leverbaar.

De betonlook vloer wordt vaak op maat aangeleverd. Je kan je wensen aangeven en daar wordt altijd rekening mee gehouden bij het samenstellen van de vloer. Alleen al met betrekking tot de kleur is er veel mogelijk. Vrijwel alle gewenste kleurencombinaties zijn beschikbaar en dat betekent dat er sprake kan zijn van een naadloze aansluiting op het bestaande interieur in jullie woning.

Extra uitstraling met PVC vloeren

Een PVC vloer wordt gemaakt van een hard soort kunststof en gaat dus lang mee en is makkelijk schoon te maken. Bovendien past deze vloer bij elke interieurstijl omdat bijna iedere uitstraling mogelijk is. Wat dacht je van een houtlook? Of stoer beton? Het assortiment aan designs is de laatste jaren flink gegroeid, verfijnd en oogt natuurgetrouw. Zo creëer je een mooie en praktische basis voor het interieur. PVC vloeren combineren het beste van twee werelden met elkaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het uiterlijk van een warme houten vloer, maar profiteer je van het gemak van PVC. Jij hoeft je geen zorgen te maken over wijnvlekken, naaldhakken of vieze huisdieren. De vloer is namelijk waterbestendig en makkelijk te reinigen.

Gietvloer als aanvulling op het interieur

Een gietvloer is een vloer die met de hand op een ondervloer gegoten wordt en die hierna op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. Hierdoor ontstaat er een prachtige naadloze vloer met veel praktische eigenschappen en een luxe uitstraling. De kosten gietvloeren is variabel en wordt afgestemd op jullie wensen.

Het voordeel van gietvloeren is dat ze tientallen jaren mooi blijven en duurzaam zijn. Een gietvloer is veilig en brandwerend en je kunt de vloer gemakkelijk schoonmaken. Het neemt geen vocht op wanneer je iets mrost. En je kunt de gietvloer combineren met vloerverwarming. Elke gietvloer wordt afgewerkt met een coating of laklaag die de vloer een mooie afwerking geeft en die de vloer beschermt.

Er zijn dus verschillende soorten vloeren met unieke kenmerken. Genoeg keuze om de woning samen met je partner eigen te maken.

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoor spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.