Vloer afstemmen op jullie interieur

Wist je dat je een vloer helemaal kan afstemmen op jullie wensen? Verschillende vloeren bieden een eigen vorm van gemak en een andere uitstraling. De betonvloer is bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden en wordt naadloos gelegd. Met een nieuwe vloer ben je helemaal klaar voor de nieuwe fase in je leven dat je gaat samenwonen. Samenleven met een partner brengt allemaal nieuwe indrukken met zich mee. Dit kan extra stress opleveren. Een mooie vloer die past bij jou, je partner en je interieur werkt positief voor je stressniveau. Je kan daarmee steeds meer genieten van je nieuwe leven! Ben jij klaar om je nieuwe leven samen met je partner te ontdekken?

In dit artikel gaan we in op de betonlook vloer en de gietvloer. Beide vloeren maken het samen leven met je partner veel fijner en kunnen worden afgestemd op jullie interieur.

Meer tijd voor je partner met een betonvloer

Een betonvloer brengt niet extra veel werkzaamheden met zich mee. Je bent al moe van je werk en wil in de vrije uren graag veel tijd doorbrengen met je partner. Het is heel makkelijk om een beton look vloer schoon te maken. Vuil en stof bindt zich bij deze vloer niet meer vast. Daarnaast zijn deze vloeren slijtvast dat biedt ook extra voordelen. Betonvloeren zijn naadloos, kan snel na het leggen gebruikt worden, slijtvast, bestand tegen vloeistof, veilig, vrij van stof, vriendelijk in gebruik en beschikbaar in vele kleuren. Willen jullie bijvoorbeeld alles zwart in huis? Of toch een lichte kleur? Een betonvloer is aanpasbaar aan jullie interieur en past op die manier perfect bij jullie huis.

Een betonvloer zorgt voor een strak interieur in jullie huis. Vrienden en familie gaan hun ogen uitkijken. Maak je je zorgen over welke maat nodig is? Geen zorgen! De vloer wordt op maat gemaakt en aangeleverd. Vooraf wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt zodat je ook weet hoeveel de vloer en bijbehorende werkzaamheden gaan kosten.

Praktisch en luxe met een gietvloer

Naast de betonvloer kan je kiezen voor een gietvloer. Deze vloer wordt met de hand aangebracht op de ondervloer. Dat klinkt als een ambacht en dat is het ook! Professionals leggen deze vloer compleet naadloos. De vloer geeft een luxe uitstraling en is zeer praktisch. Wat de kosten zijn van een gietvloer hangt af van jullie wensen. De vloeren hebben veel unieke eigenschappen waar we hieronder dieper op ingaan.

Vele voordelen van een gietvloer

De gietvloer is duurzaam omdat deze een lange houdbaarheidsdatum heeft. Dit type vloer is brandwerend en daardoor extra veilig! Een gietvloer heeft daarnaast weinig onderhoud nodig, is flexibel en erg comfortabel. Heb je in de koude maanden graag vloerverwarming in huis? Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en is daardoor geschikt voor dit soort verwarming. Daarnaast bestaat de afwerking uit een coating of laklaag. Dit geeft de vloer een mooie afwerking en zorgt voor extra bescherming. Wat kosten gietvloer hangt af van verschillende factoren. Vooraf wordt er een offerte opgemaakt.

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoor spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.